tiistai 14. toukokuuta 2013

Viikot vilisee silmissä

Jostakin syystä en ole oikein motivoitunut raapustelemaan blogiin ihan kaikkea. Kuitenkin taas saatte kuulumisia oikein kunnolla kerrakseen.

Jade paranee treenissä koko ajan. Oikealta puolelta on aina vähän kiinni, mutta paranee ratsastuksen myötä. Hyppäämiset sujuu aina vaan paremmin ja paremmin. Itselläni on kova hinku lähteä jo kokeilemaan Niinisaloon maastoesteitä. 

Meeri kävi Helatorstaina pitämässä hevostenkäsittelykurssin II osan. Jade käyttäytyi niin hienosti, että saan olla kyllä ylpeä. Suurimman osan jutuista mitä treenattiin Jade teki kuin vanha tekijä, muutama juttu piti kerrata, että hoksasi :)

Koulupuolella ollaan edistytty jonkin verran, ainakin olen saanut Jadea toimimaan enemmän istunnalla, mutta jäykkä se edelleen on kuin rautakanki, pikku hiljaa hyvä tulee.

Etsteillä edistytään kivasti. Sunnuntaina hypättiin kolmoissarjaa, joka oli todennäköisesti Jaden ensimmäinen kolmoissarja. Hyvin se sujui. Jaden kanssa on kiva hypätä, kun se on niin tasapainoinen ja rauhallinen suorittaja. Istunnan pidätteetkin otetaan kuuleviin korviin todella herkästi (kiitos sileän treenin :3), jolloin pystytään isommillekin esteille lähestyä paino takajaloilla. Isommatkin hypyt tulevat hyvin ja tahdissa ja hypyt menee pyöreinä loppuun asti. Laukanvaihdot sujuu esteiden kautta, JES, ja oikea laukka on parantunut todella paljon ja Jade vaihtaa mielellään vasemmasta oikeaan laukkaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti